ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ GLITTER & ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΕΣ ΚΟΛΛΕΣ & ΧΡΩΜΑΤΑ
Logo
2810528941 2810528941
Αρχική ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤ Προφίλ Τρόποι πληρωμής Επικοινωνία

Glitter Κόλλες >> Κόλλα Glitter για Ύφάσματα Παπούτσια κ.α

Κωδικός : f45bfe5755

Κόλλα Glitter για Ύφάσματα Παπούτσια κ.α 1litr

Κόλλα Glitter για Ύφάσματα Παπούτσια κ.α 1litr
Τιμή : 12,96
Προσθήκη
στο καλάθι

Επιπλέον χαρακτηριστικά :

ΠΛΕΝΟΜΕΝΗ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ

GLITTER COLORS AQUA ΜΕDIUM CLUE ΝΟΝ ΤΟΧΙC.

Δεν σκληραίνει τα υφάσματα.

Μη τοξική κόλλα νερού με μεσαία ποσότητα Glitter για διακό-σμηση και χειροτεχνία με μεσαίο κράτημα. Ξεπλένεται με νερό για να αφαιρεθεί με σπάτουλα, η σφουγκάρι.

Πεδία εφαρμογών: Η κόλλα Glitter Colors μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με πινέλο, η μαλακή βούρτσα. Εφαρμόζεται σε ύφασμα, χαρτόνι, ξύλο, πλαστικό, πέτρα, γυψοσανίδα τοίχους κ.α. Προετοιμασία υποστρώματος: Το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από σκόνες, λίπη, σαθρά η χαλαρά τμήματα πρέπει να αφαιρούνται. Τρόπος χρήσης: Η κόλλα Glitter είναι έτοιμη προς χρήση. Εάν κριθεί απαραίτητο μπορούμε να προσθέσουμε στο μίγμα έως 10% νερό. Κατόπιν αναδεύουμε με χαμηλές στροφές με το χέρι. Όταν το θα μίγμα έχει ηρεμήσει, με ένα μεγάλο πινέλο την εφαρμόζουμε σε 1 στρώση για low Glitter αποτέλεσμα. Αναμένουμε κάθε στρώση να στεγνώσει πλήρως 1-2 ώρες. Απόδοση: Low Glitter. 6-8 tm², liter 1 χέρι.

Διατίθεται και σε μορφή δυνατή Strong που δεν ξεπλένεται,  αδιάβροχη.

Δείτε Foul Glitter χρώματα στο μενού.

Διατίθονται σε όλα τα χρώματα του χρωματολογίου μας.

Σημείωση τα υφάσματα που θέλουμε να καθαρίσουμε τα πλένουμε σε λεκάνη με νερό και όχι στο πλυντήριο, τα υπολείμματα τα πετάμε στον μπλε κάδο σκουπιδιών.

Επιλέξτε εδώ χρώμα και το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.  https://www.youtube.com/watch?v=Sc5L8UmZvjM&feature=share 

 

 

© Συντυχάκη Αρχοντία 2021 | web hosting and developing by Aspx.gr